Sfatul lui Maurice pentru femeile cu bust generos! Replica acida la adresa Silviei, azi, la Kanal D, de la ora 16.30, in show-ul "Bravo, ai stil!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:52

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzat la ora 16.30, la Kanal D, tinuta purtata de Silvia, una dintre aspirantele la titlul de “cea mai stilata femeie din Romania”, il face pe Maurice Munteanu sa explice cum si ce haine pot purta femeile cu un bust generos.

“Femeile cu un bust proeminent pot purta mult mai putine lucruri decat femeile cu sani mici. In momentul in care ai un bust proeminent, fie el natural sau ajustat, trebuie sa iti asumi acest lucru. Poti purta o maleta mulata sau cel mult masura M, in niciun caz un oversize”, ii spune juratul Silviei, vizibil dezamagit de vestimentatia fetei din aceasta editie.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Intreg momentul il puteti urmari in editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata astazi, la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri: