Show-ul s-a terminat pentru ele, insa Andreea si Cristina Mihaela nu au ingropat nici acum securea razboiului! Cum s-au comportat concurentele din prima editie “Bravo, ai stil!”

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:43

Razboiului! Cum s-au comportat concurentele din prima editie “Bravo, ai stil!” cand s-au reintalnit la doua luni de la incheierea concursului, pentru a filma promo “10 ani de Kanal D.”
Finalistele de la “Bravo, ai stil”- primul sezon s-au revazut la mai bine de doua luni de la incheierea show-ului.

Castigatoarea Silvia s-a revazut cu Cristina Mihaela, Andreea, Alina si Larisa. Toate au filmat, zilele trecute, promo pentru “10 ani de Kanal D”.

Cele 5 concurente au parut ca sunt bucuroase sa se revada si ca au lasat in urma certurile din timpul show-ului. Intepaturile dintre tinere nu au lipsit insa, chiar daca atunci cand s-au vazut, toate s-au imbratisat si s-au pupat.

Insa, cand a fost vorba sa-si faca selfie si poze pe care sa si le puna pe paginile personale de socializare, Andreea si Cristina au evitat sa se fotografieze impreuna.

Si chiar daca in timpul filmarilor s-au distrat, au ras si au lucrat impreuna, la final, gurile rele spun ca Andreea si-a invitat colegele la o cafea, dar nu si pe Cristina Mihaela.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: