Silvia a clacat si a inceput sa planga in fata juriului "Bravo, ai stil!": "Eu vreau sa parasesc emisiunea!" Cum a incercat Iulia Albu sa o impace pe cea mai vulcanica concurenta din emisiune

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:26

Silvia nu a mai rezistat presiunii din cadrul emisiunii "Bravo, ai stil!" si cerintelor juratilor si a exclamat ca vrea sa paraseasca competitia.

Ba mai mult, concurenta a si inceput sa planga ne mai reusind sa se stapaneasca: "Sunt super satula, as incera sa fac ceva extravagant, insa nu mai fac pentru ca imi dati "bine". De maine vin in slapi. Acum incep sa plang, insa nu sunt asa sensibila de obicei.

Eu vreau sa ies afara de aici. Vreau sa vin in cele mai penibile haine ca sa ies afara de aici, poate in tinuta bunicii mele. Vazand ca supararea Silviei ia amploare, Iulia a mers pana la ea si a incercat sa o impace! Ce i-a dat fashion editorul, vedeti in video alaturat!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

 

Taguri: