Silvia a facut ravagii printre jurati: Omul Raluca vrea sa spuna ca este pentru prima oara in acest concurs cand am avut lacrimi in ochi. Intrarea magistrala, muzica, atitudinea...M-ai impresionat pana la lacrimi" Disputa aprinsa intre Maurice Munteanu si

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:18

Silvia a venit cu un show grandios in semifinala si i-a lasat pe jurati cu gura cascata, mai putin pe Iulia Albu care i-a atras atentia ca tinuta nu este exclusiva pentru anii '90.

Cea care a fost impresionata pana la lacrimi de prestatia Silviei din Semifinala a fost Raluca Badulescu care a si marturisit ca a fost pentru prima data in Gala cand a avut acest moment de slabiciune. Ea i-a oferit Silviei un trandafir si ia spus ca totul a fost perfect, de la tinuta, moment si atitudine.

Insa, Iulia Albu a vrut sa demonstreze ca tinuta Silviei nu este una neaparat demonstrativa pentru anii '90 pentru ca elementele folosite de concurenta sunt reprezentative si pentru anii  2000. Doar cizmele se incadreaza in linia perioadei respective, iar umerii de la rochie nu respecta acea epoca. De aici si pana la o discutie in contradictoriu nu a mai fost decat un pas. Toti juratii i-au sarit in cap Iuliei dupa ce a facut astfel de afirmatii!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: