Silvia a plecat in luna miere! N-o sa-ti vina sa crezi unde s-a dus si cu cine s-a intalnit fosta concurenta "Bravo, ai stil!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:56

Silvia a avut o nunta fastuoasa, de vedeta, la care au participat numeroase concurente "Bravo, ai stil!" care i-au devenit intre timp prietene foarte bune.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Fosta concurenta nu a plecat pana acum in luna de miere preferand sa petreaca cateva zile pe plaiurile mioritice, asteptand momentul prielnic pentru o binemeritata vacanta. Si pentru ca nu si-a mai vazut prietena de la nunta, pe efervescenta Paola, a dat o fuga pana in localitatea unde este stabilita tanara, in Italia. Cu un peisaj de vis si o companie atat de placuta, este imposibil ca Silvia sa nu aiba parte de o nunta perfecta!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.