Silvia a primit cel mai tare cadou de la Mos Craciun: 100.000 de lei, premiul de la “Bravo, ai stil!” Castigatoare titlului de “Cea mai stilata femeie din Romania” ne-a dezvaluit ce va face cu banii! Am aflat si ce rol va avea ea in noul sezon al show-ulu

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 15:24

Bucurie uriasa pentru Silvia, chiar inainte de Craciun.

Ea a venit vineri dupa-amiaza la sediul Kanal D, unde a primit extrasul de cont care deminstreaza ca banii reprezentand marele premiu i-au fost virati. Si asta nu e tot! Silvia a mai aflat ceva, mult mai important pentru cariera ei!

Silvia a fost surprinsa de reporterii WOWbiz.ro in celebra cabina a concurentelor de la “Bravo, ai stil!”. Nu era singura, ci alaturi de prezentatoarea shyowului, Ilinca Vandici, careia ii arata plicul primit.

“Tocmai am primit banii in cont. Sunt ai mei oficial. Am cheltuit putin din ei. Am cheltuit doar 40 si ceva de milioane de lei in cateva ore. Am luat cateva cadouri. Imi doresc foarte tare sa tin banii pentru a face ceva interesant cu ei. Vreau sa-mi iau o cutiuta mica (n.r. masina) cu care sa ma plimb cu fetita mea”, ne-a spus Silvia.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Fericita, Silvia a confirmat si ne-a dezvaluit si cateva manunte despre care va fi rolul sau in show. “In sezonul doi o sa am un rol interesant, chiar in incaperea asta (n.r. Silivia se afla in cabina concurentelor). De pe 23 ianuarie incepe marea debandada”, a spus Silvia.

 

Taguri: