Silvia a recunoscut in timpul show-ului "Bravo, ai stil!"ca are probleme cu parul, insa castigatoarea concursului s-a lasat pe mainile unui hairstylist. Uite cum arata acum podoaba ei capilara

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:25

Silvia a spus de mai multe ori in cadrul competitiei "Bravo, ai stil!" ca nu vrea coafuri elaborate care sa ii strice firul de par pentru ca oricum are probleme cu el.

Desi are o podoaba capilara superba, Silvia nu vrea sa isi agreseze parul cu produse de styling, mai ales ca acum ceva vreme urma si un tratament pentru el deoarece i se rupea si ii pica. Acum, insa, Silvia a acceptat sa se lase pe mainile unui hair stylist profesionist care a avut grija ca parul ei sa arate superb in orice conditie. "N-am fost niciodata genul dependent de ritualuri de frumusete duse la extrem, de prea mult machiaj, insa cred in sport, in masaj si cred in oameni si in mainile unora care pot face cu adevarat minuni.


Ieri am mers la un salon cool la care am fost invitata si am incercat dupa multa vreme un peeling profesional usor, o masca cu acid hialuronic si un masaj de 5 minute. Parul si tenul meu erau efectiv in coma si ieri au fost readuse la viata, slava cerului si celor de la Geta Voinea! Nu-mi plac reclamele agresive si nu sunt genul care sa arunce cu epitete la comanda, dar le multumesc Giorgianei pentru fata mea cea noua, Madalinei pentru manichiura si pedichiura si Dorinei pentru par, pentru ca MERITA!"

 

Taguri: