Silvia a venit imbracata DOAR intr-un body semitransparent in semn de protest! Maurice Munteanu, critici extrem de dure: "Eu nu sunt aici ca sa jurizez corpuri!"/ "Eu nu am venit aici sa va impresionez! Acest concurs este SUBIECTIV" Raluca Badulescu ia si

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 10:44

Silvia a venit imbracata in Gala doar cu un body nude, o pereche de pantofi si cu o esarfa e post de bluza in jurul bustului pentru a nu dezvalui mai mult decat trebuie.

Concurenta a explicat extrem de dur si foarte sarcastica faptul ca se simte defavorizata si ca juratii "Bravo, ai stil!" au preferatele lor, iar ea munceste si se straduieste degeaba, ca atare a venit imbracata in sutien si in chiloti cum a si spus ca va face dupa jurizarea de vineri. Juratii au incercat sa ii explice ca inainte de a se uita in ograda vecinului sa puna mana sa faca tot ce este omenste posibil in ce priveste prestatia ei si apoi sa analizeze ce se intampla dincolo de gard.

Razvan Ciobanu a fos textrem de furios cand Silvia a reprosat faptul ca stie ca e ei sunt subiectivi. Reactiile lui Maurice Munteanu si ale Ralucai Badulescu nu au intarziat nici ele sa apara in urma discursului furibund al Silviei! Urmareste intreg momentul aici!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: