"Silvia, acesta este un lucru minunat!" Nu ti-ai fi imaginat ca fashion editorul ar fi putut spune asta cand vine vorba de Silvia. Ce teorie i-a tinut in legatura cu rujul de pe buze: "Am si eu frustrarea ca am facut prea multa scoala!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:45

Silvia s-a ridicat la inaltimea asteptarilor tuturor juratilor in aceasta editie "Bravo, ai stil!"

Concurenta i-a impresionat pe juratii show-ului cu o salopeta inedita, dar si cu o coafura pe care Raluca Badulescu a apreciat-o din plin.Imi place cum ai combinat pantofii cu salopeta pentru ca nu sunt din acelasi film si acesta este elementul interesant.

"Nu cred ca aveai nevoie de o accesorizare. Nu imi place rujul, a spus Iulia Albu." Cand a fost pronuntat cuvantul "ruj", s-a dezlantuit o intreaga polemica asupra albului purtat pe buze de catre Silvia deoarece Iulia a tinut sa faca o adevarata teorie asupra culorilor si non-culorilor si cum ar trebui sa ne exprimam cand

vine vorba de "alb."

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: