Silvia are un corp super lucrat, insa nu se multumeste cu atat. Si-a luat trainer personal pentru a-si modela corpul si mai mult! Uite despre cine este vorba

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:14

Silvia mereu s-a simtit complexata de faptul ca are o silueta mult prea fragila, fiind extrem de slaba. Cu toate acestea, juratii i=au spus de fiecare data ca arata foarte bine, iar orice haina pica foarte bine pe ea.

Presiunea concursului "Bravo, ai stil!" si-a pus amprenta si pe siluetele concurentelor, ele admitand faptulc a au pierdut cateva kilograme de cand a inceput show-ul. Silvia a fost cea mai afectata la acest capitol, ea fiind deja mult prea slaba si cu alte kilograme in minus, concurenta a recunoscut sa se resimte. Cel mai mult, Iulia Albu i-a atras atentia ca are o silueta anorexica si ar trebui sa manance mai bine si sa nu mai aleaga doar legumele.

Se pare ca Silvia a luat atitudine si a inceput sa manance mai bine si pentru a-si mentine si silueta si-a luat un antrenor personal, insa nu pe oricine, ci un bun prieten de-al concurentei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

A photo posted by Oana Popescu (@oanapopescu81) on

 

Taguri: