Silvia, castigatoarea primului sezon "Bravo, ai stil!", intalnire emotionanta cu fanii la Constanta! Tanara a facut baie de multime in centrul comercial

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 16:23

Silvia, castigatoarea primului sezon al competitiei "Bravo, ai stil!", s-a intalnit in acest weekend cu fanii dornici sa o cunoasca la un centru comericial din Constanta.

Silvia a fost extrem de fericita ca si-a cunoscut o parte din fanii care ii apreciaza tinutele si care o sustin neconditionat trimitandu-i mesaje pe retelele de socializare. Pentru ca tanara este o fire extrem de sociabila carei ii place sa fie inconjurata de oameni care i apreciaza stilul si personalitatea, s-a gandit ca ar fi o ocazie excelenta sa ajunga la Constanta pentru a-si cunoaste mai bine fanii. Astfel, Silvia a ramas profund impresionata de cei veniti special sa o vada si sa vorbeasca cu ea.

"Dragilor, astazi am petrecut la City Park Mall o zi tare frumoasa. Ma bucur ca v-am cunoscut pe unii dintre voi, m-ati incarcat cu energia pozitiva de care aveam mare nevoie! Multumesc din suflet Constanta! Va astept si maine, tot de la 16:00. Va pup cu mare drag!!! Poza de la beauty corner!"

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

A post shared by Oana Popescu (@oanapopescu81) on

 

Taguri: