Silvia, castigatoarea primului sezon "Bravo, ai stil!", si-a lansat cea de-a doua colectie de haine! De data aceasta a ales un concept inedit, atat pentru mamici cat si pentru fetite! Uite cum arata piesle vestimentare si cine au fost MODELELE

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 iul 2017, 12:15

Silvia a lansat o colectie de haine dedicata mamicilor cat si fetitelor stylish. Pentru prima data, castigatoarea "Bravo, ai stil!", a ales pentr colectia ei materiale pastelate care sa puna in evidenta duo-ul mama-fiica.

"Nu am mai avut rabdare pana la lansarea site-ului si m-am gandit sa impartasesc cu voi primele mele modele in editie limitata semnate Silvia Popescu pe care le puteti achizitiona si pe pagina mea de facebook Inimitablemoi. Furourile de matase sunt disponibile atat pentru mamici cat si pentru fetite. Multumesc frumoasei mele prietene @bianca.ravetta!
CHECK OUT -MY NEW STYLISH LIMITED EDITION OUTFITS for moms& daughters. You can also find them on my facebook page INIMITABLEMOI."

Cat despre modele, Silvia a apelat la o buna prietena, dar si la fiica ei, Evolette, care deja pozeaza ca un manechin in toata regula.

A post shared by Oana Popescu (@oanapopescu81) on

A post shared by Oana Popescu (@oanapopescu81) on

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.