Silvia catre Iulia Albu: "Esti o drama in viata mea! Nu pot sa-mi minimalizez personalitatea pentru ca existi tu!” Vezi intreaga disputa, azi, in "Bravo, ai stil!", de la 17.00, la Kanal D

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 15:04

Din nou, cutremur in platoul ”Bravo, ai stil!”: cele doua "placi tectonice” implicate – Silvia si Iulia Albu.

Nimic nu s-ar fi intamplat daca Razvan Ciobanu nu ar fi aruncat cateva vorbe, o gluma, pe care cea mai efervescenta concurenta de la "Bravo, ai stil!” nu a putut sa o digere.

"Lui Maurice nu-i place machiajul tau pentru ca seamana cu al Iuliei”, i-a spus Razvan Silviei.

Concurenta a venit instantaneu cu o avalansa de explicatii: "Nu a inventat Iulia machiajul, ea copiaza din alte parti.

Eu stiu de unde se inspira Iulia si pot sa ii arat. M-am saturat sa mi se spuna ca seman cu ea! E mai flatant pentru mine sa mi se spuna ca seman cu un personaj de desene animate!”.

Reactia nu s-a oprit aici, Silvia a continuat cu nemultumirile la adresa Iuliei: "De cand a inceput acest show, ma enerveaza teribil. Iulia, esti o drama in viata mea! Nu pot sa-mi minimalizez personalitatea pentru ca existi tu!”, a continuat concurenta.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

"Eu cred ca e o reactie exagerata.

Nu cred ca e cazul ca din fiecare lucru care ti se spune sa faci o drama. Nu mi se pare normal sa ai un tupeu de ghetou cand vii aici!”, i-a replicat Iulia cu raceala.

Cum s-a terminat razboiul verbal si ce au avut de spus ceilalti jurati referitor la alegerea vestimentara a Silviei, aflati urmarind astazi, de la ora 17:00, "Bravo, ai stil!”, numai la Kanal D!

 

Taguri: