Silvia, ce ti-ai facut la corp?! Castigatoarea primului sezon si-a socat fanii dupa ce a postat o poza cu ea aproape goala: "Off Doamne! Parca esti barbat!" Uite cum arata burta ei, tie ti se pare ca e sexy?

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mai 2017, 10:39

Silvia, castigatoarea primului sezon al competitiei "Bravo, ai stil!" reuseste mereu sa isi surprinda fanii.

In urma cu cateva ore ea a postat pe contul ei de Instagram o fotografie iesita din comun, care i-a surprins pe urmaritorii ei! In imagine ea apare in lenjerie intima, cu camasa desfacuta periculos de mult, lasand la vedere abdomenul tonifiat, foarte bine lucrat.

"Masculine glamour that makes it irresistible. Get in touch with your masculine side", a scris Silvia in descrierea imaginii.

Fanii au reactionat imediat, iar comentariile nu au intarziat sa apara.

"Of Doamne...de la inceput am crezut ca-i barbat...????"; "Parca eşti bărbat ???lăsând stilul la o parte, ma tot întreb ce femeie ar vrea sa fie bărbat???"; "eşti frumoasa rau, ce bine-mi pare ca nu te înscrii in tiparele "de pe cealaltă parte"???" sunt doar unele dintre ele.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Iata fotografia:

 

Taguri: