Silvia, cel mai bun moment la Galei "Bravo, ai stil!" Iulia Albu i-a recomandat sa isi schimbe cariera

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:37

Silvia a reusit si de data aceasta sa impresioneze juratii "Bravo, ai stil!" si mai mult Iulia Albu a laudat-o atat pentru tinuta cat si pentru show.

Razvan Ciobanu a fost primul care a felicitat-o pe Silvia si i-a spus ca show-ul ei a fost cel mai bun din Gala. Mai mult, a tinut sa precizeze ca ar putea veni cu aceasta tinuta si la o alta emisiune cu tematica  anii '70 caci este foarte reusita.

Silvia, mi-a placut enorm momentul, in conditiile in care toata lumea vrea sa sara si sa isi sarbatoreasca cei 30 sau 25 de ani.

Tinuta este fara repros, a remarcat si Raluca Badulescu.

Cat despre Iulia Albu, fashion editorul i-a remarcat talentul actoricesc si i-a recomandat sa se apuce de actorie pentru ca nu e prea tarziu. "Cred ca iti doresti sa ai o cariera in moda, dar nu m-ai convins de asta, in schimb m-a convins talentul de actrita. Ma asteptam ca si celelalte concurente sa aiba alte momente mai bune.

Nu ai nicio greseala stilistica. Nimeni nu spune ca arata rau, momentul este foarte ok. Nu este nimic rau. A fost cel mai reusit moment. Dar, asa cum am spus, nu stiu cum se face ca doar in Gale, ai astfel de aparitii. Cred ca ar trebui sa incepi o alta facultate."

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: