Silvia de la "Bravo, ai stil" continua sa fie acida: "Mai intai te ignora, apoi rad de tine..."

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:21

Au trecut doua zile de cand a fost desemnata marea castigatoare a emisiunii "Bravo, ai stil", dar Silvia pare sa nu-si revina. Radiaza de fericire si se pare ca nici nu-i vine sa creada ca a invins.

Timp de patru luni de zile a luptat pentru a ajunge in marea finala, iar acum, de cand a fost "incoronata", Silvia pare sa fie mai fericita ca niciodata. Totusi, ea pare sa nu uite replicile dure.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

"Mai intai te ignora, apoi rad de tine, dupa aceea lupta cu tine, dar la sfarsit invingi!"- Mahatma Gandhi Buna dimineata, dragii mei! Va incurajez sa fiti diferiti si sa continuati sa visati pentru ca cei care au schimbat lumea sunt cei care au continuat sa viseze chiar si atunci cand ceilalti le spuneau sa se trezeasca sau se opreasca! Va iubesc pe toti!", a scris ea pe contul personal de socializare, in dreptul imaginii pe care a publicat-o pe Facebook.

(sursa wowbiz.ro)

 

Taguri: