Silvia de la "Bravo, ai stil!", mesaj uluitor pe contul de socializare: "Nu in ultimul rand vreau sa cer iertare tuturor prietenilor mei dragi"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:13

Silvia de la "Bravo, ai stil" le-a multumit prietenilor si celor care o sustin pentru voturile primite in cadrul emisiunii.

Silvia de la "Bravo, ai stil" a postat un mesaj lung pe contul de socializare in care le multumeste celor care au votat-o pentru increderea pe care i-au oferit-o si marturiseste ca nu se astepta sa fie atat de apreciata din cauza stilului ei excentric. (vezi si: Iulia Albu, criticata de o concurenta de la "Bravo, ai stil!")

"Va salut pe toti si vreau sa va multumesc pentru ca imi sunteti alaturi, pentru ca incercati fiecare cum puteti sa ma ajutati, sa ma incurajati, vreau sa va multumesc pentru ca va cheltuiti bani pentru a ma vota si

sunteti atat de multi... va multumesc pentru ca m-ati ales pe mine! Ma credeti, ca vorbeam cu sora mea la inceputul concursului despre publicul din Romania si i am spus ca, daca se va vota eu as pierde... Exact asta i am zis: "bai fata eu nu voi fi placuta! Eu sunt mai excentrica si nu toti digera stilul meu vestimentar si felul meu in care vorbesc..., sinceritatea mea dureroasa uneori...
"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Se pare ca m am inselat si ma bucur, si sunt extrem de flatata pentru asta! Nu in ultimul rand, vreau sa cer iertare tuturor prietenilor mei dragi fiindca nu reusesc sa le raspund

la mesaje din lipsa de timp! Cea mai cool si funny team din Romania este a noastra! Respect pentru Mascaricii mondiali!", a scris Silvia.

 

Taguri: