Silvia, din nou aparitie controversata! A purtat un sacou care cantarea peste 5kg! Reactia fabuloasa a lui Maurice Munteanu: "Ai toate caracteristicile unui melc salbatic de Dunare!" Replicile concurentei au enervat-o la culme pe Raluca Badulescu, iar Raz

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:35

Maurice Munteanu a fost extaziat de aparitia Silviei si i-a spus ca: "Ai toate caracteristicile unui melc salbatic de Dunare!"

"Nu ma intreba care sunt alea ca nu le stiu", moment in care Razvan Ciobanu a spus ca lesina la o asemenea declaratie. Imi place foarte mult sacoul pe care il porti si imi place modul cum ai nuantat momentul. Imi place zona extrem de minimalista pe care ai aplicat acest sacou. Mi se pare in concordanta perfecta cu tema din aceasta seara."

Andreea Banica a dezvaluit ca Silvia este una dintre preferatele ei de cand urmareste emisiunea "Bravo, ai stil!" si o apreciaza foarte mult pentru ca e foarte talentata: "Este altceva decat ma asteptam!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”