Silvia, fosta concurenta "Bravo, ai stil!" a avut o nunta desprinsa parca din randul celebritatilor! Numai aranjamentele florale de pe mese au costat o avere! Uite in ce cadru de poveste si-a facut frumoasa blonda cel mai frumos eveniment din viata ei

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:57

Silvia s-a casatorit in sambata ce tocmai a trecut cu alesul ei, Cosmin. De la ceremonia religioasa si pana la petrecerea  de nunta, cei doi au avut totul amenajat ca in filme.

Tinutele mirilor, aranjamente din biserica si de la restaurant au facut din nunta Silviei, o petrecere demna de fitele de la Hollywood. Invitatii au fost poftiti intr-un cadru de poveste la restaurant unde i-a intampinat un candy bar, iar aranjamentele din interior au fost de-a dreptul de vis. Buchete enorme de flori i-au intampinat pe invitati la mese si tot cadrul in sine a fost desprins parca dintr-o poveste.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.