Silvia, ilegal de sexy la sala! Desi mereu Iulia Albu ii atrage atentia ca e in pragul anorexiei, concurenta munceste din greu la sala pentru patratelele de pe abdomen

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:47

Silvia a recunoscut ea insasi ca este slaba, insa nu ii displace acest lucru, avand in vedere ca mai mereu a avut aceasta silueta fusiforma.

Chiar daca este slaba, concurenta nu se culca pe o ureche si vrea sa aiba un corp tonifiat, asa ca frecventeaza asiduu sala de sport si munceste din greu pentru a se mentine in forma. In conflictele deschise cu Iulia Albu, concurenta a mai primit si critici la adresa siluetei sale anorexice si i s-a atras atentia ca nu mananca si alege doar legumele, preferand sa dea la o parte alimentele care ar putea sa ii strice silueta.

In ciuda avertismentelor si a starilor de rau provocate faptul ca organismul ei este slabit, Silvia face tot ce ii sta in putita pentru a arata bine in hainele pe car ele afiseaza. Si da, cele mai multe tinute ii vin ca turnate de parca ar fi un manechin, silueta ei permitandu-i sa poarte tot soiul de haine cu un croi pe care nu multa lume si-l permite.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: