Silvia, in lacrimi dupa disputa cu juratii! Raluca Badulescu si Maurice Munteanu nu mai tolereaza atitudinea concurentei: "Pentru faptul ca ne-am tatit si ca atitudinea ta nu a fost una stilata fata de tine, in primul rand..." Concurenta i-a amenintat ca

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:28

Toti juratii "Bravo, ai stil!" sunt de parere ca Silvia a exagerat cu reprosurile si tonul folosit in discutii aprinse cu Iulia Albu si nu numai.

Raluca Badulescu a incercat sa ii explice concurentei ca nu este o atitudine potrivita si de caracter intr-un asemenea concurs: Stilul vestimentar este una, da rstilul unei femei este este altul, de ce il strici prin comportamentul asta? Tu stii ca din cauza acestei atitudini, pierzi.  De la mine, in seara asta, ai un "NU" si la fel si de la Maurice. Tu esti foarte bine imbracata, insa atitudinea nu este corespunzatoare.

Nu ai cum."

Si Maurice a intarit ideea Ralucai si a spus ca ar fi putut sa aiba toti o discutie pe tema camasii deconstruite si ce anume inseamna si cand trebuie purtata in loc sa aiba o asemenea atitudine.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: