Silvia, ipostaze extrem de feminine! Concurenta de la "Bravo, ai stil!" mereu spune ca seamana cu un baietoi si se subapreciaza, insa este o aparitie extrem de fina. Uite cum cateva ipostaze

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:18

Silvia are momente cand crede ca nu este suficient de feminina si se crede mai mult un baietoi din punct de vedere al trasaturilor si din cauza faptului ca este prea slaba.

Insa, juratii  "Bravo, ai stil!" i-au spus concurentei de foarte multe ori ca arata foarte bine si ca nu e cazul sa se subaprecieze, mai ales ca faptul ca este mai slabuta o avantajeaza pentru ca poate purta cam orice stil vestimentar, hainele venindu-i foarte bine cu o astfel de silueta fusiforma. Toata lumea a remarcat, in schimb, ca de la inceperea emisiunii si pana acum, Silvia s-a transforma,devenind mult mai feminina in ce priveste hainele si modul de a-si purta parul.

Chiar daca la inceput a dezvaluit ca nus e simte bine asa, incet-incet, Silvia a prins gustul hainelor mult mai feminine.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: