Silvia, ironica la adresa tizei sale: "Mi-a facut un make-up de mi l-am sters. Face 2-3 linii si ia bani de are nu mai branduri!"/ "Ai un look ca Elvis Priesley cand era el mic! Esti fiarta pe printuri!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:42

Silvia a facut un mix de dungi care nu a fost pe placul nici al lui Maurice Munteanu, nici al Ralucai Badulescu, insa Iulia Albu a fost extrem de incantatat de outfit-ul concurentei.

"Pentru contextul pe care ti l-ai ales, consider ca tinuta ta este potrivita. Mie imi place foarte mult tinuta ta. Mi se pare ca esti in zona de staff, nu epatezi, insa ai avut grija sa alegi cateva piese-cheie ca doar vrei sa fii remarcata intr-un final. Imi place ca nu esti machiata extravagant, imi place ca nu ai acarete inutile pe maini, imi place cum ai integrat rucsacul integrat si uite, te voi lasa sa ma machiezi si pe mine, ce sa vezi...",

a fos tcomentariul Iuliei Albu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: