Silvia lamureste situatia rolului ei in show-ul "Bravo, ai stil!" dupa ce mai multi fani au fost indignati ca nu e prezentatoare! Castigatoare concursului nu putea fi mai sincera de atat: "Terminati cu chestia asta, ce cariera in televiziune?! Voi aveati

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:35

Silvia a lamurit ceea ce sute de fani ii cereau necontenit si mai mult a facut-o in direct cu ei, pe Facebook.

Castigatoarea titlului de "Cea mai stilata femeie din Romania" i-a raspuns unui fan insistent care si-a exprimat dorinta de a o vedea in rolul de prezentatoare TV. Ca de altfel altor sute de admiratori ai ei, Silvia le-a marturisit deschis sa inceteze cu astfel de remarci pentru ca nu este momentul, mai ales ca ea nici nu spera sa fie in televiziune: "Terminati-va cu chestia asta, chiar voiam sa vorbesc cu voi, ce cariera in televiziune, voi aveati cumva senzatia ca eu, dupa ce castig concursul asta sau oricare ar fi castigat, va fi direct prezentator?

Un om care nu are de-a face niciodata cu televiziunea, nu are cum sa fie prezentator de vreo emisiune. Eventual, sa inceapa, pe acolo pe undeva. Poate va fi. Eu nu sunt acolo director si nici in momentul in care as putea sustine o emisiune TV. Pai, crezi ca Ilinca a fost prezentatoarea unei emisiuni, asa din senin? Eu nici nu m-am vazut la televizor. Eu, ce fac acolo, ma face happy si sunt inconjurata de oameni frumosi..."

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: