Silvia, laudata pentru tinuta, dar criticata pentru ca a primit cadouri de la fani! "Nu sunt de acord ca unele sa ne aduceti plocoane! Este o incercare de plasament de reclama"

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:02

Chiar daca si-a uitat acasa cateva piese vestimentare, Silvia a reusit sa incropeasca o tinuta buna, completata de cosul de flori primit de la fani.

Silvia a marturisit ca a vrut sa poarte o alta tinuta, dar si-a uitat acasa o parte din acccesorii si a improvizat o tinuta inspirata de toamna, la care a adaugat cosul de flori primit cadou.

"Mie imi place tinuta foarte mult, imi place felul creativ in care ti-ai innodat esarfa", a spus Raluca Badulescu.

Laude au venit si de la Maurice si de la Iulia Albu, insa aceasta din urma a tinuta sa spuna ca nu este de acord ca fetele sa primeasca bani si donatii din partea fanilor.

"As vrea ca nici tu si nici o alta concurenta sa nu incurajeze, asa cum se intampla in cazul tau, colectarea de bani in conturi", a spus Iulia.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Iata cum s-a aparat Silvia si ce recomandare a primit de la Ilinca Vandici, gazda show-ului:

 

Taguri: