Silvia, prea sexy pentru juratii de la "Bravo, ai stil!" Reactia fabuloasa a lui Maurice Munteanu, in aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 10:44

In aceasta seara, la ora 20:00, in Gala show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la Kanal D, propunerea vestimentara a Silviei ii socheaza pe jurati. Revoltata, concurenta poarta un body mulat ce lasa loc de interpretat.

Maurice Munteanu sare ca ars din cauza dezinteresului manifestat de Silvia cu privire la tinuta pe care o poarta in Gala din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”. Nici ceilalti jurati nu sunt mai blanzi cu privire la comportamentul fetei.

“In aceasta emisiune, in timpul saptamanii, notez cu “bravo, ai stil!” sau cu “nu ai stil” tinutele care imi plac sau nu.

Intamplator, anumite fete au avut tinute mult mai bune decat altele, iar in gale fac acelasi lucru, conform expertizei mele, gustului meu si educatiei mele”, spune Maurice.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

Intreg momentul il veti putea afla in editia din aceasta seara, difuzata la ora 20.00, la Kanal D!

 

Taguri: