Silvia, pregatiri intense pentru NUNTA! Ce a facut fosta concurenta de la "Bravo, ai stil!" inainte de marele eveniment si ce rol au avut cele mai bune prietene ale ei din competitie

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:37

Silvia vrea sa arate impecabil inainte de nunta si nu a stat pe ganduri atunci cand a vrut sa faca cateva imbunatatiri in ce priveste aspectul ei fizic.

Fosta concurenta "Bravo, ai stil!" isi doreste ca la nunta sa aiba o silueta de vis, asa ca merge la sala pentru a avea un corp tonifiat si pentru ca rochia de mireasa sa ii vina perfect. Dupa sala, tanara a dat o fuga si la medicul dentist pentru a-si albi dintii si apoi s-a intalnit cu cele mai bune prietene din competie pentru a petrece o noapte de pomina in club la petrecerea burlacitelor.

Iata cateva imagini cu viitoarea mireasa!"Deoarece se apropie unul din cele mai importante evenimente din viata mea, si anume nunta, imi doresc ca totul sa fie perfect pana la cele mai mici detalii. Asa ca am apelat la cel mai bun doctor pt ca dintisorii mei sa fie albi si frumosi in ziua cea mare, a spus fosta concurenta.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: