Silvia, prietena la catarama cu una din cele mai frumoase vedete! Uite-le pe cele doua impreuna. Oare pun la cale ceva?

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:01

Un lucru este cert si anume ca Silvia are foarte multi fani si numerosi prieteni in lumea showbiz-ului.

Recent, concurenta de la "Bravo, ai stil!" s-a fotografiat alaturi de o buna prietena, Christina Ich, una dintre cele mai talentate si frumoase actrite de stand-up comedy din tara. Frumoasa si talentata actrita venita din Moldova a fost si poreclita la un moment dat Angelina Jolie de Romania datorita fizicului asemantor cu actrita de la Hollywood. In afara ca este frumoasa, tanara este si extrem de inteligenta, ea performand alaturi de Matei de la BRomania, pe scenele din tara in diferite proiecte de stand-up comedy.

Se pare ca prietenia cu Silvia dateaza de ceva vreme, iar controversata concurenta de la "Bravo, ai stil!" ii spune Cristinei Micu, pe numele ei adevarat ca este "my crazy half". Oare cele doua au de gand sa colaboreze? Se stie ca Silvia este extrem de talentata intr-ale actoriei, lucru observat si de juratii show-ului din care face parte.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

A photo posted by Oana Popescu (@oanapopescu81) on

 

Taguri: