Silvia, primul interviu dupa ce a devenit vedeta "Bravo, ai stil!" Tanara vorbeste despre rolul ei in emisiune, dar dezvaluie si pe ce a cheltuit banii din premiu! "O sa ma joc cu cele 14 concurente"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:25

Din 23 ianuarie, cel mai tare show de moda, “Bravo, ai stil!” revine cu alte 14 concurente care- aspira la titlul de “Cea mai stilata femeie din Romania”.

Una dintre noutatile acestui al doilea sezon o reprezinta faptul ca telespectatorii o vor reintalni pe Silvia, castigatoarea primei editii “Bravo, ai stil!”. Aceasta va fi alaturi de fete in culise si le va sfatui in ceea ce priveste tinutele pe care le vor purta in fiecare editie a show-ului, le va ajuta cu sugestii si recomandari in ceea ce priveste aparitiile lor de-a lungul show-ului.

Inainte de a-si intra in rol si a le cunoaste pe fete, Silvia a acordat pentru WOWbiz.ro

un interviu in care dezvaluie ce va face in emisiune, dar si cum a cheltuit banii castigati ca premiu al emisiunii.

WOWbiz.ro: Telespectactorii vor fi incantati sa te revada, de data aceasta intr-o alta postura. Silvia care este rolul tau in emisiune?

Silvia: O sa ma joc cu cele 14 concurente care, sunt absolut divine. Nici eu nu stiu acum exact ce voi face pentru ca trebuie sa le cunosc, sa vad cum sunt ele, ce atitudine si ce personalitate au.

Singura certitudine este ca le voi impartasi din experienta mea din emisiune, le voi incuraja atunci cand au nevoie si le voi spune ca nu tot timpul e atat de greu pe cat pare si trebuie sa inteleaga ca e doar o faza de care nu trebuie sa se lase doborate. O sa le si provoc la un moment dat pentru ca trebuie stimulate. Eu mi-aduc aminte ca atunci cand ma provoca cineva, dadeam ce e mai bun din mine.

WOWbiz.ro: Le-ai vazut pe cele 14 concurente?

Silvia: Le-am vazut doar putin si nu mi-am putut face o idee. Sunt insa foarte misto! Pe cuvant!

WOWbiz.ro: In urma editiei pe care ai castigat-o, premiul a fost si unul in bani. Ce ai facut cu banii? I-ai cheltuit pe toti?

Silvia: Mai am! Ca sa fiu sincera, in urma acestui concurs m-am si maturizat un pic (n.r.

cateva concurente trec prin fata Silviei, iar aceasta exclama: “Uite-le! Ce bunaciuni”, apoi revine la intrebarea noastra) Concursul m-a facut sa tin mai bine de bani, pot sa spun ca am cheltuit ceva pentru a face cateva cadouri celor dragi, celor care mi-au fost alaturi in aceasta perioada. Am fost cu fetita mea sa ne distram putin.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

WOWbiz.ro: Masina ti-ai luat pentru ca ziceai ca este prima achizitie?

Silvia: Nu, nu mi-am luat inca! Dar o sa-mi iau o "buburuza". Deocamdata sunt intr-o schimbare, ma mut la Bucuresti cu fetita si trebuie sa rezolv intai toate probleme legate de acest lucru.

WOWbiz,ro: Un mesaj pentru telespectatori…

Silvia: Sa viseze, sa viseze enorm. Sa creada in visele lor si sa fie autentici.

WOWbiz.ro: Si pentru concurente…

Silvia: Bafta tuturor fetelor! Aveti nevoie, credeti-ma! Dar merita! (sursa wowbiz.ro)

 

Taguri: