"SINGURUL element bun din tinuta ta este tricoul alb, pantalonii sunt groaznici. Daca imi explici cum ai facut aceasta combinatie stilistica unica de a asorta acei stiletto cu talpa neagru cu acea curea rosie, imi dau un premiu!" Irina, extrem de criticat

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:30

Juratii au fost de acord in unanimite ca pantofii Irinei sunt foarte urati chiar daca au mai fost purtati si de alte concurente, insa e nevoie de o tinuta retro pentru ei.

"Sunt foarte urati, mai urati decat ai unei concurente pe care i-a purtat in emisiune. A avut Adela niste salupe verzi de viteza, insa i-a purtat retro. Jeans-ii sunt un model care nu te avantajeaza nici pe tine, nici pe nimeni. Jacheta nu are nicio legatura cu restul. Eu suspectez ca tu incerci, apreciez intentia, insa rezultatul nu a iesit!", i-a spus Raluca Irinei.

Insa, analiza lui Maurice asupra tinutei Irinei a fost extrem de transanta.

Uite ce i-a spus concurentei fara pici de menjament!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.