Sofia a determinat-o pe Raluca Badulescu sa nu mai vrea sa vada SETURI!: "Ce e prea mult, e prea mult. Nu e aratati nimic!"/ "Si maine ai tot un set? NU pot a COMENTEZ"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:48

Juratii au catalogat tinuta Sofiei drept una foarte slaba cand au vazut-o ca a venit tot pe set.

Intrebata de Iulia Albu daca si maine va avea tot un set si primind confirmarea, fashion editorul nu a mai vrut sa comenteze tinuta concurentei. Pana si Raluca Badulescu s-a saturat sa o vada pe Sofia in seturi, aceasta venind inca de la inceput doar cu astfel de piese.

In concluzie, concurenta i-a dezamagiti pe jurati care aveau alte asteptari de la ea:"Singurul lucru pe care il poti face este sa combini topul cu un denim.

Exista un brand care face saboti din matase..." Uite ce sugestii i-a dat Maurice Munteanu pentru piesele pe care ar putea sa le folosesca intr-un alt mod pentru o tinuta reusita!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce mesaj a lăsat nora Larisei Uță, în urma declarațiilor făcute de aceasta? „Aflând plângând că logodnicul meu și viitoarea mea cumnată sunt dați în judecată de propriul tată.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.