Sofia a reusit sa declanseze una din cele mai mari CONTROVERSE la "Bravo, ai stil!" intre Raluca Badulescu si Iulia Albu. Fashion editorul i-a spus juratului ca NU are posterior spre deosebire de ea/ "Eu am slabit mult, dar EXPLICATIA TA care este de te d

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 14:51

Sofia nu a mai stiut ce sa inteleaga la un moment dat cand juratii au inceput sa se certe intre ei din cauza unei alte probleme aparute pe parcursul discutiei.

Dupa ce doi jurati au gasit tinuta Sofiei nepotrivita din punct de vedere al styling-ului, doar Iulia Albu i-a dat un "Bravo, ai stil" pentru incercarea pe care a facut-o de accesoriza breteaua de la sandala cu toca. Dupa ce a laudat-o pentru acest artificiu, a venit si partea mai putin placuta pentru Sofia si anume cand juratul i-a spus ca bretelele ii ingusteaza umerii ceea ce nu e cazul pentru ca nu ii are atat de lati.

De aici si pana la a ajunge la o dezbatere intre Iulia Albu si Raluca Badulescu nu a mai fost mult avand in vedere ca juratul s-a legat si de tocul sandalei pe care l-a vazut putin mai intr-o parte!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.