Sora Ralucai Badulescu e buna pentru “Bravo, ai stil!”. Ioana si vedeta de la Kanal D nu se aseamana deloc si sunt total diferite la infatisare si felul de a fi!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:25

Raluca Badulescu a petrecut trecerea in Noul An alaturi de sora sa, Ioana. Cele doua surori au ales sa petreaca Revelionul in Bucuresti, la restaurantul patronat si manageriat de sotul vedetei de la Kanal D, unde s-au distrat de minune.

De aceasta data, in centrul atentiei s-a aflat Ioana, sora Raluca Badulescu. Ea a stalucit intr-o tinuta cocheta si foarte feminina care i-a venit perfect. De profesie medic psiholog, Ioana este foarte discreta cu viata sa privata, are o fire retrasa si nu a avut niciodata probleme cu greutatea. In plus, ea nu s-a dat niciodata in vant dupa petreceri mondene ca sora sa.

In seara de Revelion insa, Ioana a ales sa imbrace o tinuta sexy formata din rochie neagra din dantela si voal, dresuri plasa si pantofi cu toc, pozandu-se fericita alaturi de celebra sa
sora. Putina lumea stie ca, desi sunt diferite, la fire si la aspect, cele doua surori se inteleg perfect.

Atasamentul dintre ele este atat de mare incat, atunci cand nu se vad, pentru ca se afla in orase sau tari diferite, celor doua obisnuiesc sa vorbeasca ore in sir la telefon una cu alta. (sursa wowbiz.ro)

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Larisa Uță vorbește despre presupusele vicii ale lui Alin Oprea: „Nu te faci bine de așa ceva. Halucinații, tremurat, mers în patru labe.”

 

Taguri: