"Sper ca nu-mi dati un 'Bravo...' pentru ca am plans si pentru ca sunt patetica!" Izbucnirea ei emotionala a inmuiat-o pana si pe Iulia Albu! Uite cat de frumos i-a vorbit si ce imbratisare calda i-a dat!

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:54

"E umana!", a exclamat Silvia dupa ce Iulia Albu a venit la ea s-o imbarbateze si sa o imbratiseze.

Silvia a venit in platou cu ochii in lacrimi, dupa ce a vazut inregistrarea cu mesajul George, invitatul din gala de duminica, pentru ea. "Sper ca nu-mi dati un 'Bravo...' pentru ca am plans si pentru ca sunt patetica!", le-a spus ea juratilor.

Atat Maurice cat si Raluca Badulescu au laudat-o pentru aparitie si au incercat sa o calmeze, spunandu-i ca nu trebuie sa isi ascunda latura jucausa surprinsa pe inregistrarile din culise care au facut-o sa planga.

Mai mult, Iulia Albu a avut cea mai emotionanta reactie din toata competitia. Cu o voce calda, ea a incercat sa o linisteasca si sa incurajeze pe Silvia sa nu isi ascunda adevarat personalitate. Cel mai surprinzator moment a fost cel in care Iulia Albu s-a ridicat de la pupitrul juratilor si a mers la Silvia, pentru a o imbratisa.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Iata ce i-a spus atunci:

 

Taguri: