Spuneau ca Nu AU nicio LEGATURA, insa Marisa si Silvia au fost surprise impreuna, ASA! Doamne, cum s-a imbracat concurenta de la "Bravo, ai stil!"

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 13 iul 2017, 15:27

Oana Popescu, castigatoarea primului sezon al show-ului "Bravo, ai stil!!" si Marisa, una dintre favoritele sezonului curent au mers impreuna la o petrecere, sambata seara.

Marisa si Silvia se cunosc de dinainte de a intra in competitia de la KANAL D, amandoua activand in lumea modei. Emisiunea de la KANAL D le-a dat sansa sa lucreze impreuna, Silvia ajutand-o de mai multe ori pe Marisa sa isi stilizeze tinutele.

Pentru evenimentul la care au participat amandoua, sambata seara, amandoua au ales tinute sexy, din piele si cu multa piele la vedere:)

Iti plac tinutele alese de Silvia si de Marisa? Iata o fotografie:

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.