Stefana a incercat un styling, insa "nimic nu se pupa cu nimic!"/ "Tinuta ta este cu adevarat dezastruoasa. Daca ai putea fi o supereroina ai fi Miss Ucide Stilul..." Iulia Albu, acida la adresa Stefanei!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:46

Stefana a incercat sa faca un styling prin combinarea unor piese care iin mod normal ar fi functionat, insa nu sunt cele bune ca tinuta sa fie corecta.

Toti juratii au observat ca Stefana si-a facut temele si a urmarit emisiunea si sfaturile juratilor, insa nici asa nu a reusit o tinuta buna chiar daca a mixat piese destul de interesante. Iulia Albu i-a spus direct ca are o tinuta dezastruoasa, in timp de Raluca si Maurice au fost ceva mai ingaduitori, insa si ei i-au atras atentia ca are o tinuta proasta:"Fiecare piesa ar fi frumoasa daca ar fi purtata separat.

Nimic nu se pupa cu nimic."

"Vad ca incerci, ai o tentativa sa ai povesti interesante. Insa incearca sa corelezi povestea cu tinuta. Ai putea fi Miss Ucide Stilul, este prea mult rosu. Piesele sunt de o calitate indoielnica. Sandalele nu te avantajeaza si au si o problema de executie, i-a spus si Iulia Albu..."

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.