Stefana de la „Bravo, ai stil!”, banuita ca si-a angajat stilist! Cine o acuza pe concurenta ca si-a schimbat brusc stilul aflati azi, de la 16.30, la Kanal D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 13 iul 2017, 15:32

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, Stefana este banuita de jurati ca si-a angajat stilist.

Desi concurenta neaga vehement acest lucru, Raluca Badulescu este convinsa de acest lucru si incearca sa demonstreze.

“Mi se pare imposibil ca de la tinutele cu care ai intrat in competitie sa treci la genul acesta de tinute vestimentare. Daca tu nu ti-ai luat stilist, sa imi zici cum vrei tu!? Nu am spus ca este un stilist bun, ci este cineva care simte trendul”,

spune Raluca Badulescu.


Maurice Munteanu nu este de aceeasi parere cu Raluca in ceea ce priveste vestimentatia concurentei: “Eu nu vad niciun stilist! Si daca as vedea unul, sa presupunem, m-as lasa de meserie ”.

Daca a reusit Stefana sa primeasca stea din partea juratilor veti putea afla in editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!” difuzata la ora 16:30, la Kanal D!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.