Stefana, in vizorul juratilor: "Camasa e ponosita, geanta are o gaura in ea" Cum a venit imbracata tanara, azi, la Bravo, ai stil", de la 16.30, la Kanal D

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 13 iul 2017, 15:39

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, Maurice Munteanu sanctioneaza la sange alegerile vestimentare ale Stefanei, una dintre aspirantele la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania.

Juratul se declara dezamagit de outfitul fetei, afirmand ca este doar o incercare de styling ceea ce a realizat Stefana.

“Este o mare dezlanare ceea ce ai facut! Daca o fata, o tanara, o cetateana si-ar dori in viata reala sa plece intr-o buna dimineata, dupa ce mananca omletica, si sa mearga pe jos de la hotel catre plaja, sa verifice situatia geamandurii, ar putea sa plece asa cum te-ai imbracat tu.

Cumva! Dar la "Bravo, ai stil!" si in acest moment este mai greu, mai Stefana, sa spun ca ai facut o situatie echilibrata, ca ai mimat un styling. Tu ai incercat sa compui un look de vara, a la carte, dar …”, afirma dezamagit juratul.

Si Razvan Ciobanu taxeaza neglijenta Stefanei in ceea ce priveste stylingul prezentat in editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”. “Camasa pe care o porti arata foarte ponosit si usor imbacsita, pantalonul acela scurt arata ingrozitor de la spate, geanta, care are o gaura in ea (…) Inclusiv ghetele de ieri, una

dintre ele, era murdara si julita”, spune acuzator Razvan Ciobanu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Nu ratati show-ul “Bravo, ai stil!”, difuzat astazi, la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.