Subiectul nuditatii Irinei a ajuns si in fata juratilor odata cu Andree: "Poate e adepta miscarii free the nipple"/ "Nu e sanatos, insa nu e nimic grav in 2017 din partea unei fete!" Ce au spus juratii despre tinuta Andreei, in schimb?

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:30

Desi a avut o tinuta DOAR corecta si nu iesita din comun, Andreea a reusit sa smulga o steluta din partea juratilor.

Cu totii au fost de acord ca tinuta Andreeai nu exceleaza prin vreo noutate, insa este o tinuta corecta si purtabila, ca atare au notat-o in consecinta:"Este o tinuta care iti vine bine, este armonioasa, insa nu exceleaza cu nimic. Nu e nici prea retro, insa nici prea moderna sau actuala..."

"O luasesi pe un drum mai bun saptamana trecuta...E o tinuta corecta, buna, nu debordeaza de imaginatie si ceva care incearca sa aduca ceva nou...",

i-a spus si Iulia concurentei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.