Surpriza pentru Andreea Banica in platoul emisiunii “Bravo, ai stil!” Cum a fost intampinata chiar de ziua ei aflati azi, de la 16.30, la Kanal D

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 13 iul 2017, 15:30

In editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, Andreea Banica nici nu stie ce o asteapta!

In timpul debutului emisiunii, in timp ce isi saluta colegii de emisiune, portile platoului se deschid si concurentele dau navala cu un tort urias, cantand traditionalul “La multi ani!”.

Prezentatoarea show-ului “Bravo, ai stil!” isi aniverseaza ziua de nastere chiar pe platou, alaturi de noii ei colegi si de concurentele emisiunii. Vizibil emotionata si surprinsa, vedeta nu isi gaseste cuvintele.

“Sunt surprinsa! Sunteti incredibili! Nu mi-am dat seama o clipa!”, spune Andreea Banica.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Intreg momentul il veti putea urmari in editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.