Teo Trandafir, elogiu la adresa Silviei. Cat de frumos a vorbit despre concurenta: "As omori om pentru tot ce porti, daca as putea sa te bag in spate si sa te dezbrac, as face-o! Noi doua semanam foarte mult; nu avem tiglele pe casa, suntem colerice..."Ce

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:04

Silvia si-a gasit in Teo un sprijin dupa intepaturile Iuliei Albu, mail ales cand prezentatoarea TV i-a spus ca seamana foarte mult cu ea, concurenta devenind extrem de emotionata.

Teo i-a spus Silviei in cea mai sincera declaratie pe care o poti auzi de la vedeta TV ca ii seamana foarte mult si ar dezbraca-o pentru a-i fura hainele pe care concurenta le poarta chiar daca nu sunt pentru o Gala."Nu avem tiglele pe casa niciuna dintre noi, suntem colerice amandoua, spunem lucruri pe care le regretam ulterior, n-avem suflet rau, dar din cauza gurii proaste, ne cam...in

mijlocul drumului. Stilul tau vestimentar din aceasta seara nu e de Gala, dar eu as omori om pentru tot, as purta tot. Daca as putea sa te bag in spate acum si sa te dezbac, as face-o pentru ca imi place tot. Daca ti-ai temera angularitatea comportamentului, daca ai trai in curbe, ti-ar fi mult mai usor...." Uite ce sfaturi i-a dat Teo concurentei pentru a reusi sa se stapananeasca mai mai mult!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: