"The Mannequin Challenge", provocarea care a isterizat Internetul, a ajuns si la "Bravo, ai stil!" Andreea a dat tonul si tot platoul A INGHETAT! Iar finalul numarului e a fost EXPLOZIV!

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:14

The Mannequin Challenge, provocarea ce presupune ca mai multe persoane sa "inghete" in timp ce o camera de filmat se plimba prin incapere, a fost indeplinita de mii de oameni din intraga lume.

Andreea a ales sa integreze aceasta provocare in numarul ei si rezultatul a fost unul reusit! I s-au alaturat juratii, Ilinca Vandici, cameramanii din platou si chiar publicul din tribune! Dupa ce camera mobila a facut de doua ori inconjurul platoului, "manechinele" au revenit la viata intr-un mod exploziv: a fost deschisa o sticla de sampanie si a inceput sa curga cu confetti, pentru ca era... Anul Nou, la New York!

Iata scena Andreei:

Pe cat de creativ a fost momentul artistic, pe atat de neinspirata a fost alegerea vestimentara a Andreei. "Apreciez ca ai ales sa iti petreci Revelionul pe bordura, in Times Square, dar asta nu inseamna ca trebuia sa-l tratezi ca atare, ca pe-o bordura, din punctul de vedere al imaginii", a criticat-o Maurice Munteanu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Razvan Ciobanu considera ca Andreea e prea sigura pe sustinerea celor de acasa si nu isi mai da interesul in abordarea riguroasa a tematicii de gala. Iata ce note a primit concurenta:

 

Taguri: