Theo Rose s-a tatuat de dragul artei, la “Bravo, ai stil! Celebrities”! “Cand eram mica, imi lipeam tatuaje peste tot”

Autor: D.I.
Actualizat: 07 feb 2020, 11:09

In editia din aceasta seara, difuzata de la ora 22:00, Theo Rose ii uimeste pe jurati cu un look surprinzator.

Fiecare aparitie a lui Theo Rose, una dintre aspirantele la titlul de cea mai stilata celebritate din Romania, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, este incarcata de optimism si un aer fresh, care invaluie fiecare editie a show-ului de la Kanal D.

In editia din aceasta seara, difuzata de la ora 22:00, Theo Rose ii uimeste pe jurati cu un look surprinzator; tanara si-a tatuat ambele brate si face astfel trimitere la perioada copilariei.

Concurenta lamureste imediat situatia si ii asigura pe jurati ca tatuajele nu sunt permanente, ci le-a aplicat doar pentru a intregi outfitul din aceasta editie. 

“Merg la o intalnire cu amicii mei din copilarie. Vrem sa ne amintim de jocurile copilariei, de-a v-ati ascunselea, sotronul… Mi-am pus aceste tatuaje, pentru ca atunci cand eram mica, imi lipeam tatuaje peste tot. Acum vreau sa arat ca am invatat unde sa mi le aplic.

Cateva zile asa voi ramane. Scap de ele cu ajutorul buretelui de sarma…”,
povesteste concurenta. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Citeste si: Bravo, ai stil Celebrities iti aduce astazi noi tinute si noi confruntari! Avem primele imagini! Vino astazi, de la ora 22:00 pe Kanal D si simte pulsul competitiei

Citeste si: Juratii “Bravo, ai stil! Celebrities”, marturisiri in culisele show-ului! Catalin Botezatu a vrut sa devina actor! “M-am pregatit cu Florin Piersic”

Care va fi verdictul juratilor “Bravo, ai stil! Celebrities” in ceea ce priveste outfitul lui Theo Rose si daca a reusit aceasta sa ii impresioneze cu tatuajele aplicate veti putea afla urmarind editia din

aceasta seara a emisiunii, difuzata de la ora 22:00, la Kanal D!