Tinuta Andreei, motiv de disputa intre concurente. Silvia si Roxana, nemiloase cu rivala lor: "E foarte interesant ca cineva sa vina fara abilitati intr-un domeniu,unii sa fie incurajati. Sa se faca o selectie mai drastica. Mi se pare o mare nedreptate. A

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:01

Silvia si Roxana i-au atras atentia Andreei, de data aceasta mult mai drastic ca ea nu are ce cauta in concurs, mai ales ca ar fi recunoscut ca nu are abilitati stilistice.

"E foarte interesant sa vii intr-un concurs fara niste abilitati intr-un anumit domeniu, unii sa fie incurajati, iar altii nu si la final sa castige totusi cineva care a venit de jos care a ajuns la un nivel...mi se pare ca ajunge la un punct in care ne scuzam ca de exemplu: Eu nu am avut aceste abilitati, dar totusi am ajuns undeva sus! Pai atunci sa se faca o selectie mai drastica.

O sa fac si eu asta si o sa abordez efectiv aceeasi atitudine ca a ta si atunci vreau si eu sa vad daca sunt incurajata, dar sa nu se considere ca eu sunt Silvia si am venit cu alt stil. Mi se pare o nedreptate intre concurente. Ai o mare amploare pe Facebook doar datorita acestui lucru", i-a spus Silvia Andreei.

 

Taguri: