Tinuta Otiliei starneste hohote de ras in platoul „Bravo, ai stil!”

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 13 iul 2017, 14:54

In editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, povestea Otiliei, una dintre concurentele show-ului, starneste hohote de ras in platou. Imbracata neadecvat, conform parerilor contracandidatelor sale, Otilia spune ca merge pe lac, sa se dea cu skyjet-ul.

“Am crezut ca te duci la munte sa te dai pe skiuri!”, spune ironica Marisa.

Pentru a lamuri situatia, vizibil contrariat de outfitul fetei si povestea spusa de aceasta, Razvan Ciobanu simte nevoia sa intervina si o intreaba pe Otilia: “Stii ce este un skyjet, da? Stii ca el intra in apa, da? Stii ca trebuie sa fie cald afara ca sa te pot da cu skyjetul, da? Dupa tinuta pe care o porti, n-as prea zice ca e cald…”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Ce au de spus juratii despre tinuta vestimentara a Otiliei si ce verdict va primi aceasta veti putea afla in editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.