Tinuta Silviei ii starneste imaginatia lui Maurice Munteanu: "N-ai stiut ce sa faci si i-ai convocat pe toti la un "drink" ca sa va hotarati daca vreti in patru, in trei, in doi, cu sotul..."/ "Ai vrut sa imi dai peste bot cu povestea asta? Intre noi, pov

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:48

Maurice Munteanu i-a starnit imaginatia Silvia cu tinuta aleasa, insa, asta doar pentru ca noua concurenta a venit din punctul lui de vedere cu o poveste slabuta pentru o asemenea tinuta.

"Ar fi trebuit sa vii si sa spui ca te-ai imbracat in rosu pentru ca in viata ta au aparut trei barbati extrem de gelosi precum trei tauri, pe langa sotul tau. Si tu, pentru ca iti respecti colegele de platou si nu vrei sa le lezezi in amorul propriu pentru ca este vorba de logodnicul Danutei, iubitul rus al Denisei si iubitul Adelei, nu ai stiut ce sa faci.

Si i-ai convocat pe toti la Madrid, la un drink, ca sa va hotarati cine cu cine ramane. Daca vrei in patru, in trei, in doi sau cu sotul." Care a fost replica Silviei si ce i-a reprosat Razvan Ciobanu lui Maurice Munteanu!

 

Taguri: