"Tinuta ta, Angela, nu ma deranjeaza, insa ma deranjeaza ca esti in aceeasi zona in c epriveste make-up-ul si parul, vesnic! Pantofii sunt foarte urati"/ Ochelarii, ceva, manusi nu?/ De ce, vrei sa te propui? Dialog sarcastic intre Iulia Albu si Maurice

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:47

Desi nu i-a desfiintat tinuta, ea fii una corecta din punctul ei de vedere, Iulia Albu nici nu a apreciat intentia stilistica a Angelei spunandu-i ca este doar corecta.

In schimb, Maurice Munteanu a fost foarte laudativ la adresa tinutei Angelei si la fel a procedat si Raluca Badulescu care a ramas profund impresionata de look-ul ei din Gala ce tocmai a trecut. "Mie imi plac pantofii, dar la capitolul genti, voi nu stiti sa vi le alegeti, fetelor, remarc un pocism. Marisa, pregateste-te si tu, ca reparc o splendoare si la tine! A gasit-o superba.Ai o chestie feministico-lesinata! Noua ne plac numele compuse!"

"Site-ul se numeste gentiurate.ro?! Cu siguranta, arati ca si cand te doare capul, cand te vei intalni cu acel baiatul!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: