"Tinuta ta este dezastruoasa, nu am de gand sa mai comentez in ce te priveste!" Colierul Andreei, motiv de amuzament in radul juratilor: "Era sa cad de pe scaun fizic cand am pus mana pe acei zurgalai!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:34

Raluca Badulescu, la fel ca si ceilalti membri ai juriului "Bravo, ai stil!" au vrut sa vada de aproape colerul Andreei care a facut atata valva, insa intr-un sens negativ.

Juratul "Bravo, ai stil!" a spus ca nu este o tinuta gresita, insa nu pentru acest concurs. Raluca Badulescu i-a dat cateva sfaturi Andreei si i-a zis ca nu e nimic gresit in a iesi asa pe strada, la plilbare sau la shopping, insa nu pentru a veni in emisiune. Plata este fara zurgalaii, cu ei la gat este nasoala, a spus juratul.

"Mi-ar placea sa fac o analiza pe caz: Colierul este foarte urat.

Vad ca de vreo doua-trei editii simti nevoia sa lasi jachetele pe umeri. Sa le cobori...nu e rau, dar nici bine si nici stylish. Putem face niste chestiuni cu rochia asta, dar altfel", a zis si Maurice.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: