Toate detaliile celei mai asteptate nunti din aceasta toamna: Raluca Badulescu va avea doua rochii de mireasa, iar tortul va fi complet auriu

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 11:56

Se anunta o luna fierbinte pentru Raluca Badulescu si sotul ei, Florin, aflati pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru nunta.

Pe 4 septembrie, jurata emisiunii „Bravo, ai stil!” va imbraca rochia de mireasa si va merge la altar.

Astfel, la 9 ani distanta de cand s-au casatorit civil, Raluca Badulescu si sotul ei, afaceristul Florin Stamin, vor fi binecuvantati de preoti, in biserica, si in fata lui Dumnezeu.
Nunta propriu-zisa se anunta a fi una absolut spectaculoasa, pentru buna desfasurare a lucrurilor si organizarea ei, mirii solicitand ajutorul Monicai Vlad, un profesionist in domeniu.

Petrecerea de nunta va avea loc la Bonton Palace, iar numarul invitatilor va sari lejer de 450 de persoane.

Nasii nostri sunt Macry si Horia Constantinescu, cei mai perfecti nasi din cati exista. Horia este cel mai vechi si mai bun prieten al meu. Ne stim de 27 de ani. Ne-am cunoscut in liceu si vreme de 4 ani am impartit si bune si rele. Am fost colegi de banca la liceul Sfantul Sava”, a marturisit Raluca Badulescu pentru WOWbiz.ro.

Bineinteles, mireasa se va afla in centrul atentiei, motiv pentru care Raluca Badulescu si-a pregatit doua tinute, doua rochii unicat, una alba si una aurie.

Voi avea doua rochii spectaculoase si create pe modelul "Bravo, ai stil!”. Mi-am dorit mult ca una dintre rochiile mele de mireasa sa fie realizata din pene naturale. Designerul Laura Olteanu a gandit si a realizat in stilul sau glamuros o minune de rochie de mireasa, alba, din pene naturale cu dantela Guipure si cristale Swarovski.

Cea de-a doua este o creatie Catalin Botezatu, o rochie aurie haute couture, magnifica si impunatoare, batuta in paiete si margele aurii si cu o trena imensa. Ce mi s-a parut foarte frumos este ca amandoua imi vor fi daruite, ca dar de nunta, din partea Laurei Olteanu si a lui Catalin Botezatu”, a dezvaluit Raluca Badulescu in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Si daca la tinuta miresei se mai lucreaza inca, la capitolul accesorii, mirele se pare ca si-a ales tinuta pe care o va imbraca pe 4 septembrie. "Florin va purta un costum Viggo, din linia Viggo ceremony, iar fiul meu, Alex, va purta o tinuta completa care apartine tot acestui brand exclusivist. Vom avea si cavaleri si domnisoare de onoare: fiul meu Alex, care va fi cavalerul principal, alaturi de Anda Barb, impreuna cu Andrei Nastase si Bianca Ciuvat”, ne-a dezvaluit viintoarea mireasa.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.