"Too much rock will kill you. E unul inteles gresit! Cizmele nu sunt nici cal, nici macar!"/"Am vrut sa fac altceva" Razvan Ciobanu, cearta la cutite cu Raluca Badulescu din cauza tinutei Roxanei!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 21 sep 2017, 17:37

Tinuta pregatita in aceasta editie de catre Roxana a starnit un val de controverse intre jurati.

Raluca Badulescu considera ca nu este un look rock desi concurenta asa a vrut sa inspire, ci mai degraba unul foarte prost facut supralicitand cu elemente din acest curent. In schimb, Razvan Ciobanu considera ca look-ul Roxanei nu este atat de rau. Totusi Maurice Munteanu ar fi vrut ca noua concurenta sa adopte un alt look pentru ca ea debordeaza de feminitate si e pacat sa nu puna accent pe acest atu al ei:"Alina se joaca stilistic, si tu incerci, insa efectul nu este armonios.

Cand mergi, cizma nu se vede bine. As fi adaptat la cine esti tu, nu sa o copiezi pe Dita. Imi faceam ceva la par si atunci nu a rfi comentat nimeni..."

In schimb, Iulia este de partea lui Razva si sustine ca tinuta nu este atat de gresita. "Si mie mi s-ar parea cool..."

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.